Volksuniversiteit Amstelland

Bestellijst

Geen bestellingen

Ontdekken - leren

Ontdekken - leren

Ben je leergierig? Toe aan iets nieuws dat je leven verrijkt? Op zoek naar een ontspannende bezigheid? Bekijk dan ons aanbod op het gebied van kunst- en cultuurgeschiedenis, filosofie, persoonlijke groei, ICT en bridge en ontdek dat leren leuk is bij Platform C | Volksuniversiteit Amstelland.

Platform C | Volksuniversiteit Amstelland biedt een reeks interessante (kunst)historische cursussen en lezingen. Verschillende docenten en sprekers, allemaal met hun eigen specialisme op het gebied van kunststromingen, landen, culturen en tijdsperioden nemen je graag mee in hun boeiende verhaal!

Lees meer

In de cursussen filosofie maak je kennis met grote namen en stromingen uit de geschiedenis van de wijsbegeerte maar er is zeker ook aandacht voor de principes en ideeën die onze huidige manier van denken en ervaren vormgeven. De lesssen nodigen uit tot actieve participatie.

Lees meer

De ervaren bridge docent Hans Lof leert je graag alle ins en outs van dit populaire kaartspel tijdens de gezellige lesmiddagen. De boekjes waarmee gewerkt wordt zijn verkrijgbaar bij de docent (à ca. € 12,50, Berry Westra).

Lees meer

Jezelf blijven ontwikkelen houdt je scherp en bij de tijd. Je wilt toch niet je leven lang hetzelfde blijven doen? Nieuwsgierig zijn is een eigenschap die je verder brengt. Zo doe je nieuwe ervaringen op.

Lees meer

Voor deelname aan deze cursussen dien je over basis computervaardigheden te beschikken. Bij twijfel of voor meer informatie brengen wij je graag in contact met de docent via info@vu-amstelland.nl of 020-6471457.

Lees meer