Nieuws | Platform-C
Platform-C

Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Platform C haalt subsidie binnen voor cultuureducatie

08 februari 2021

Het landelijke Fonds voor Cultuurparticipatie wijst Platform C voor 2021-2024 een subsidie van € 460.000 euro  toe. Het geld krijgt Platform C om het programma Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) Amstelland uit te voeren. Dit programma heeft als doel om kinderen op de basisschool culturele vaardigheden mee te geven om binnen en buiten school in te zetten. Het wil deze onmisbare bagage aan álle kinderen meegeven, ongeacht leefomgeving of afkomst. De subsidie zorgt ervoor dat cultuureducatie in de regio Amstelland op niveau kan blijven en verder kan worden uitgebouwd.

Lees meer

Corona-update: Platform C dicht t/m 2 maart

13 januari 2021

Update: Lockdown verlengd | Platform C blijft tot en met 2 maart gesloten
Naar aanleiding van de persconferentie waarin is besloten de lockdown te verlengen, blijven de deuren van Platform C tot en met 2 maart gesloten.
Dit betekent dat cursussen die reeds zijn gestart zoveel mogelijk online blijven doorgaan. Je hoort van je eigen docent meer details over de invulling van jouw les. Met de start van nieuwe cursussen wordt gewacht op het einde van de lockdown. 
Een overzicht van alle maatregelen van het kabinet, vind je op de website van de Rijksoverheid

Lees meer

Er is nog plaats voor blazers!

03 december 2020

Wie twijfelde aan het begin van het cursusseizoen, maar nu tóch de knoop heeft doorgehakt: er zijn nog lesplaatsen voor dwarsfluitisten, klarinettisten, saxofonisten en blokfluitisten bij Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen. De lessen zijn bedoeld voor leerlingen vanaf 4 jaar. 

Lees meer

Heropening Platform C

29 mei 2020

 

Platform C is vanaf dinsdag 2 juni a.s. weer in beperkte mate opengesteld. Behoort u tot degenen die de lessen hier vanaf 2 juni weer kunnen volgen, dan wordt u daarover geïnformeerd. Wilt u bijgevoegd protocol goed doorlezen en rekening houden met de nieuwe regels? Bij voorbaat dank. We zien uit naar uw komst!

 

Lees meer

Heropening Platform C | restitutie | steun ons

19 mei 2020

Na ruim twee maanden corona-crisis kunnen we vanuit Platform C een voorzichtig positief geluid laten horen. Vanaf juni mag de deur op een kier worden gezet en wordt een deel van de lessen in het gebouw hervat. Stapsgewijs, met de nodige voorzorgsmaatregelen en altijd onder voorbehoud van de actuele ontwikkelingen. Overige lessen worden indien mogelijk online voortgezet. Voor uitgevallen lessen kunt u lesgeld gerestitueerd krijgen. Toch geven wij u graag een andere mogelijkheid in overweging: steun ons!  

Lees meer

'Blues Tunes For You #1' met keyboarddocent Theo Boddeke

30 maart 2020

Vandaag krijg je online muziekles van onze keyboarddocent Theo Boddeke. In de oefenvideo 'Blues Tunes For You #1' kun je ook je eigen melodie verzinnen met de bluesladder. Theo legt het je uit in dit filmpje. Veel speelplezier!

 

Lees meer

Docent in beeld: Stephanie Rhode en Robert van Keppel

09 maart 2020

Creatieve cursussen met kwaliteit en diepgang

Platform C biedt al sinds jaar en dag diverse creatieve cursussen. De cursussen, gegeven door professionele en zeer ervaren docenten, staan hoog aangeschreven en hebben al diverse talenten voortgebracht. Deelnemers zijn bijzonder enthousiast, vooral omdat ze écht leren, beter worden en hun verborgen of vergeten talent de ruimte kunnen geven.

Lees meer

Meld je nu aan voor de 8e Amstelveen Triënnale!

02 maart 2020

Ben je een kunstenaar wonend of werkend in Amstelveen? Dan kun je jezelf nu aanmelden voor de 8e Amstelveen Triënnale via https://www.cobra-museum.nl/activi…/8e-amstelveen-triennale/
 

Lees meer

Workshop Modular Origami Boxes: een creatieve uitdaging in compositie!

25 februari 2020

In deze 5-uur durende origami-workshop op vrijdag 27 maart vanaf 10.30 uur, leer je onder begeleiding van docent Anneke Bakker-Schout, diverse Tomoko Fuse modellen te maken en ontdek je de boeiende wereld van Modular origami! Schrijf je snel in via deze link.

Lees meer
1e 2 uur gratis parkeren in de schouwburggarage

1e 2 uur gratis parkeren in de schouwburggarage

09 februari 2020

Goed nieuws voor iedereen die bijvoorbeeld een expositie of voorspeelavond wil bezoeken, een cursus volgt of een lezing wil bijwonen bij Platform C en met de auto komt! De eerste 2 uur kun je – met een gratis te halen of te downloaden Personal Shopping Card – gratis parkeren in de Schouwburggarage.

Lees meer

Pagina's

Aanmelden nieuwsbrief
* Verplicht