Voorbereidend musical | Platform-C
Platform-C

Bestellijst

Geen bestellingen

Voorbereidend musical

Voorbereidend musical

Helaas zien wij ons genoodzaakt om met ingang van het nieuwe seizoen de musical- en toneellessen voor onbepaalde tijd op te schorten. De onzekerheden en protocollen rond corona en de daaruit voortvloeiende 1,5 meter samenleving maakt dat wij in onze ogen geen kwalitatief musical/toneel onderwijs kunnen bieden en garanderen: onderwijs waarmee recht wordt gedaan aan het niveau van onderwijs en productie binnen deze afdeling.

Wij hopen op je begrip en nodigen je desondanks tóch uit om in te schrijven. Zodra de situatie het toelaat, zullen wij ons onderwijs binnen deze mooie discipline hervatten, mogelijk in de loop van komend seizoen. Daar zullen wij je te zijner tijd uiteraard graag over berichten.

Jonge sterren stralen | 5 - 6 jaar

Musicals, daar word je vrolijk van. Vooral als je er zelf in meespeelt. Sinds enkele jaren kunnen ook de jongsten de kneepjes van het vak leren en schitteren op de planken van het musicaltoneel. De kinderen gaan zingen, dansen en zelfs een beetje acteren, en ontdekken zo tijdens de cursus wat zij het allerleukst vinden. Misschien wel alle drie! Dan kunnen zij vanaf 6 jaar dit plezier voortzetten in de Musical lessen van Platform C.

Aanmelden nieuwsbrief
* Verplicht