Productieklas en musical | Platform-C
Platform-C

Bestellijst

Geen bestellingen

Productieklas en musical

Productieklas en musical

Helaas zien wij ons genoodzaakt om met ingang van het nieuwe seizoen de musical- en toneellessen voor onbepaalde tijd op te schorten. De onzekerheden en protocollen rond corona en de daaruit voortvloeiende 1,5 meter samenleving maakt dat wij in onze ogen geen kwalitatief musical/toneel onderwijs kunnen bieden en garanderen: onderwijs waarmee recht wordt gedaan aan het niveau van onderwijs en productie binnen deze afdeling.

Wij hopen op je begrip en nodigen je desondanks tóch uit om in te schrijven. Zodra de situatie het toelaat, zullen wij ons onderwijs binnen deze mooie discipline hervatten, mogelijk in de loop van komend seizoen. Daar zullen wij je te zijner tijd uiteraard graag over berichten.

Stralen 'on stage' in een bekende musical | 10 - 18 jaar

Droom jij er ook van om op het podium te staan? Wil je meewerken aan een mooie, uitdagende productie en uiteindelijk on stage stralen in een je eigen musical? Dan is de Musical Productieklas misschien iets voor jou! Samen met je mede-cursisten werk je met inzet en enthousiasme naar een voorstelling toe.

Voor de Musical Productieklas zoeken wij talenten met een professionele uitstraling. Daarom moet je voor deze klas wel eerst auditie doen.

Aanmelden nieuwsbrief
* Verplicht