Musical tieners | Platform-C
Platform-C

Bestellijst

Geen bestellingen

Musical tieners

Musical tieners

Helaas zien wij ons genoodzaakt om met ingang van het nieuwe seizoen de musical- en toneellessen voor onbepaalde tijd op te schorten. De onzekerheden en protocollen rond corona en de daaruit voortvloeiende 1,5 meter samenleving maakt dat wij in onze ogen geen kwalitatief musical/toneel onderwijs kunnen bieden en garanderen: onderwijs waarmee recht wordt gedaan aan het niveau van onderwijs en productie binnen deze afdeling.

Wij hopen op je begrip en nodigen je desondanks tóch uit om in te schrijven. Zodra de situatie het toelaat, zullen wij ons onderwijs binnen deze mooie discipline hervatten, mogelijk in de loop van komend seizoen. Daar zullen wij je te zijner tijd uiteraard graag over berichten.

In een musical wordt gedanst, gezongen en geacteerd. Die combinatie maakt een musical zo bijzonder. Bij de groep die op woensdag les heeft, besteden we veel aandacht aan zang en dans. Je wordt in deze disciplines gecoacht door ervaren docenten uit de musicalwereld. Ze brengen je speciale vaardigheden bij op het gebied van muziek en dans die nodig zijn om uiteindelijk succesvol mee te werken aan een musicalproductie. Je werkt toe naar de grote presentatie in de Kleine Zaal van Schouwburg Amstelveen, of je speelt mee in de musical van de Productieklas.

Aanmelden nieuwsbrief
* Verplicht