Musical groep B | Platform-C
Platform-C

Bestellijst

Geen bestellingen

Musical groep B

Musical groep B

Helaas zien wij ons genoodzaakt om met ingang van het nieuwe seizoen de musical- en toneellessen voor onbepaalde tijd op te schorten. De onzekerheden en protocollen rond corona en de daaruit voortvloeiende 1,5 meter samenleving maakt dat wij in onze ogen geen kwalitatief musical/toneel onderwijs kunnen bieden en garanderen: onderwijs waarmee recht wordt gedaan aan het niveau van onderwijs en productie binnen deze afdeling.

Wij hopen op je begrip en nodigen je desondanks tóch uit om in te schrijven. Zodra de situatie het toelaat, zullen wij ons onderwijs binnen deze mooie discipline hervatten, mogelijk in de loop van komend seizoen. Daar zullen wij je te zijner tijd uiteraard graag over berichten.

In een musical wordt gedanst, gezongen en geacteerd. Die combinatie maakt een musical zo bijzonder. De groep die op zaterdag les heeft, wordt bij ons in deze drie disciplines gecoacht. Drie ervaren docenten uit de musicalwereld brengen je vaardigheden bij op het gebied van muziek, dans en drama. Alles wat nodig is om uiteindelijk succesvol mee te werken aan een musicalproductie. Je werkt toe naar de grote presentatie in de Kleine Zaal van Schouwburg Amstelveen, of je speelt mee in de musical van de Productieklas.

Aanmelden nieuwsbrief
* Verplicht