Toneel | Platform-C
Platform-C

Bestellijst

Geen bestellingen

Toneel

Toneel

Helaas zien wij ons genoodzaakt om met ingang van het nieuwe seizoen de musical- en toneellessen voor onbepaalde tijd op te schorten. De onzekerheden en protocollen rond corona en de daaruit voortvloeiende 1,5 meter samenleving maakt dat wij in onze ogen geen kwalitatief musical/toneel onderwijs kunnen bieden en garanderen: onderwijs waarmee recht wordt gedaan aan het niveau van onderwijs en productie binnen deze afdeling.

Wij hopen op je begrip en nodigen je desondanks tóch uit om in te schrijven. Zodra de situatie het toelaat, zullen wij ons onderwijs binnen deze mooie discipline hervatten, mogelijk in de loop van komend seizoen. Daar zullen wij je te zijner tijd uiteraard graag over berichten.

Op het toneel mag alles: boos worden of juist verdrietig zijn. Schreeuwen van plezier, hartstikke gek doen of juist heel gewoon, waardoor iedereen denkt dat het echt is. Heb je weleens een oud vrouwtje beroofd? Of een feestje gevierd met zombies? Op het toneel kan alles wat je bedenkt, dat leer je bij de cursus Toneel. Bekijk hieronder het cursusaanbod.

Hoe speel je een dramatische scène, wat is het geheim van komedie? Je leert het hier! | 9 - 12 jaar

Lees meer
Aanmelden nieuwsbrief
* Verplicht