Muziek met baby's en peuters | Platform-C
Platform-C

Bestellijst

Geen bestellingen

Muziek met baby's en peuters

Muziek met baby's en peuters

Zingen, bewegen en muziek maken met je baby, dreumes of peuter? Dat kan bij de cursus Muziek met baby's en peuters! De schoot van ouders, verzorgers, opa's, oma's of de oppas is de vertrouwde uitvalsbasis voor een heerlijke ervaring, zowel voor de kleine artiest als voor jezelf. Van dichtbij zie je wat het zingen van liedjes en het spelen op eenvoudige kleine instrumenten met het kind doet. De muziek schept een band en kinderen worden creatief gestimuleerd. Voor jullie beiden gaat er een wereld open.

Deze cursus is voor kinderen in de leeftijd van 0-2,5 jaar en wordt zowel op woensdag als zaterdag gegeven. Er is plaats voor 10 kinderen per groep. Let op: de gekozen tijd is gezien de maximale groepsgrootte een voorkeurstijd. Circa 2 weken voor aanvang van de cursus ontvang je de bevestiging van je inschrijving en de definitieve tijd.

Op deze korte cursus sluit die van Muziek & Beweging voor kinderen van 2,5-4 jaar naadloos aan. Daar doen we het dan wel zonder grote mensen erbij.

Update: 1 februari 2021
In verband met de huidige sluiting als gevolg van de corona lockdown, is de start van het tweede cursusblok, gepland op 20 januari, uitgesteld.
Na inschrijving voor dit tweede blok ontvangt u uiteraard tijdig bericht over de nieuwe startdatum. Dit zal zijn nadat wij onze deuren weer mogen openen voor onze cursisten en bezoekers.

Aanmelden nieuwsbrief
* Verplicht